INNLEVERING

INNLEVERING

Hvis du har noe du ønsker å selge, kan auksjon være en god plass for salg. Når vi selger for deg, trekker vi 25% fra tilslaget.(Eks: Blir objektet "klubbet" for 1000,- får du 750,-)

Dette er vanligvis inkludert : pakking, lagring, bilder av objektene (oversiktsbilder) på hjemmesida vår,salg og tilsendt liste med hva hver ting ble solgt for.

Henting av auksjonsgjenstander innenfor 30 km fra Klett  kr. 300,-. For lengre avstander betales henting etter avtalt pris.    

Du mottar  oppgjør uka etter auksjonen. Vi kan også kjøpe kontant.
Ta kontakt for befaring evt. pristilbud.
Vi er interessert i kunst, innbo og løsøre av eldre dato samt designgjenstander, sølv, gull, lamper og møbler innen moderne og klassisk design, retro, antikk, bondestil.....

Vi kan også ta oss av rydding og tømming av dødsbo og flyttebo.
Ta kontakt på tlf.:
926 67 198 - 913 79 846
Mail: anne_merethe@msn.com    

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.09 | 17:07

Meget godt fornøyd,fikk omsatt så og si alt som ble plukket ut i et dødsbo til akseptable priser.Oppgjør inn på konto få dager etter auksjon.Anbefales!!!

...
05.09 | 17:03

Tusen takk for uvurderlig hjelp med tømming av hus, og gjenbruk og salg av gjenstander slik at minst mulig ble kastet. Jeg er veldig fornøyd! Anbefales!

...
23.08 | 17:44

Kjempefornøyd. Benyttet Trøndelag Auksjonsforretning ifm tømming av dødsbo. Hyggelige og dønn seriøse folk. Oppnådde gode priser på det som ble solgt på auksjon

...
22.08 | 18:51

God service og godt fornøyd med oppgjør jeg
Anbefaler dere til alle jeg kjenner

...
Du liker denne siden